برای دریافت قیمت نهایی و تخفیفات ویژه با کلیک روی دکمه ثبت درخواست فرم رو پر کن رو که کارشناسان ما باهات تماس بگیرن
ثبت درخواست

اصول آرماتور گذاری در بتن

یکی از مهمترین مباحث در ساخت قطعات بتنی، آرماتورگذاری به وسیله ی میلگرد است که قصور در انجام آن و عدم رعایت  نکات صحیح  می تواند در مقاومت قطعات ساخته شده تاثیرات منفی برجای بگذارد.

قرار دادن دقیق آرماتورها در بتن ارماتور گذاری نام دارد. رعایت اصول مهم در حین ارماتور گذاری باید توسط ارماتور کار به دقت رعایت گردد. رعایت هر نکته ی به منظور قرار گرفتن صحیح آرمارتور در بتن مطابق با نقشه و محکم شدن آن بر جای خود می باشد. قبل از بتن ریزی آرماتور باید به نحوی محکم گردد که در برابر جابه جایی حرکت نکرده و در محدوده های تعیین شده در مشخصات از جای خود تکان نخورد.

مشاهده ی قیمت میلگرد

نحوه ی بستن میلگرد در آرماتور بندی:

روش های مختلفی برای بستن میلگرد در ارماتور بندی وجود دارد که راحترین آن استفاده از سیم است. میزان سیم مورد نیاز برای این کار برای یک تن آرماتور 8 تا 10 کیلوگیرم می باشد. قطر سیم هابین ۱ تا ۱/۵۰ میلی متر متغیر است.

جلوگیری از جابه جایی میلگرد در آرماتور ببندی:

در آرماتورگذاری برای جلوگیری از جایجایی، آرماتورها در برخی نقاط تقاطع به یکدیگر وصل می شوند لازم به ذکر است که نیازی نیست کارگران در همه تقاطع ها سیم ها را به یکدیگر ببندند. ارماتور بندی قبل از بتن ریزی انجام می شود. مهم است در حین بتن ریزی میلگرد ها از جای خود تکان نخورند از این رو ارماتور ها را به یکدیگر متصل می کنند. این عمل نقش مستقیمی در بالا بردن مقاومت ساختمان ایجاد نمی کند.

 

آرماتورگذاری:

میلگردها در حمل و نقل و یا انبار ممکن است دچارآسیب شوند از این رو در مشخصات فنی پروژه باید ضوابط و قوانینی جهت کاهش اسیب احتمالی قید شود . مورد دیگری که باید قید گردد میزان مجاز آسیب ناشی از حمل و نقل و عملیات آرماتور بند است که پس از آن نیز عملیات تعمیر پوشش آسیب دیده شروع خواهد شد. اصول و قوانین ضوابط در این زمینه در آیین نامه ACI301 بیان گردیده است.

مراحل قبل از بتن ریزی:
ممکن است در حمل و نقل و یا در طول انبارکردن میلگردها، مواد اضافی همچون گل، خاک، روغن آرماتورها را کثیف کند. برخی از افراد به این موضوع توجه نمی کنند. اما باید بداند هر مانعی که سد چسبیدن بتن به میلگرد شود سبب کاهش استقامت ساختمان و کاهش کیفیت بتن ریزی خواهد شد. از این رو بهتر است قبل از عملیات بتن ریزی میلگرد ها را به دقت شست و شو داد. اگرتکه ای سیمان بر روی میلگرد وجود داشت آن ها را برس نکشید و رها کنید زیرا در امر بتن ریزی اختلالی ایجاد نخواهند کرد.

از بین بردن زنگ زدگی میلگرد:

یکی از مواردی که با شست و شوی و پاک کردن میلگرد از بین نمی رود اثار زنگ زدی بر روی آن است که حتما باید از بین برود. برای از بین بردن زنگ زدگی بر روی میلگردها می توانید از روش هایی همچون خراشیدن و اعمال ضربه(نظیر انداختن، چکش زدن، لرزاندن)، برس زدن یا درصورت امکان با ماسه پاشی استفاده نماید. توجه کنید که نیازی نیست حتما به سطح براق میلگرد برسیم، فقط کافی است و زنگ های پوسته شده برروی میلگردها از بین برود

نحوه ی پاک کردن گریس و روغن:

ریختن روغن بر روی میلگردها در زمان روغن کاری سطح قالب ها ممکن است اتفاق بیفتد. شما میتوانید با بکارگیری مشعل گاز پروپان روغن و گریس را از سطح میلگرد از بین برد و حرارت دادن زیاد میلگرد به آن اسیب جدی وارد خواهد کرد و از این رو فقط به از بین بردن گریس بسنده کنید. روش دیگربرای پاک کردن گریس و روغن کروزین یا همان نفت سفید یا گازوئیل است که می تواند روش بهتری باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/zagrosah/domains/zagrosahan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/zagrosah/domains/zagrosahan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427