معرفی کاربرد سپری در ساختمان سازی
سپری که نام دیگر آن پروفیل t میباشد دارای قاعده یکسان و ارتفاع گوناگون می باشد. بیشترین کابرد این محصول در ساختمان سازی و صنعت است. سپری نیز مانند ناودانی به شکل فابریک و پرسی تولید می گردد و در ساختمان سازی به دو صورت تک یا دوبل استفاده می شود. در ادامه به معرفی مشخصات کلی سپری و کاربرد سپری در ساختمان سازی و صنعت می پردازیم:
مشاهده قیمت پروفیل
مشخصات سپری:
شکل ظاهری: سپری بر اساس ظاهر به دو شکل لبه تیز و لبه گرد تقسیم بندی می شوند.
طول: طول سپری از6 تا12 متر می باشد . طول آن طبق کاربرد مشتری میتواند تعیین شود.
انداره: سپری لبه گرد در اندازه ۳۰ تا ۱۴۰ میلی متر و سپری لبه تیز در اندازه ۲۰ تا ۴۰ میلی موجود می باشد. هر کدام از این اندازه ها کاربرد مختلفی را شامل می شوند.
ضخامت: ضخامت سپری از ۰٫۹ تا ۲٫۵ میلی متر میباشد. در بساری از موارد اندازه لبه و اندازه دیواره ی سپری با هم یکسان می باشد. نام گذاری سپری نیز طبق لبته مشخص می شود. به طور مثال چنانچه لبه ۲۰۰ میلی متر باشد به آن سپری ۲۰ می گویند.
مشاهده قیمت میلگرد
نحوه ی تولید سپری:
برای ساخت سپری ها یک تیرآهن با طول مشخص را از قسمت وسط به صورت طولی برش می دهند و سپری مورد نظر را تولید میکنند. به طور مثال تیرآهن ۲۰۰ را برش می دهند که نتیجه ی آن تولید دو سپری سایز100 است.
کاربرد سپری:
سپری آهنی یا پروفیل T یکی از پرمصرف ترین پروفیل ها در صنعت و ساختمان سازی است. از مهمترین کاربرد سپری می توان به موراد زیر اشاره کرد.
مشاهده قیمت نبشی
- ساخت درب و پنجره
- متصل کردن پل ها به ستون ها
- اسکلت گلخانه ها
- نورگیری زیرزمین ها
- سقف و نماهای شیشه ای
- مهار کننده در ساختمانها
- ساخت سازه های فلزی، ستون و خرپا
- صنایع سدساز
- و…
در آخر اینکه با در نظر گرفتن نوع استفاده،شرایط محیطی، محل نصب و… می توان بهترین پروفیل را انتخاب و در ساختمان سازی از آن بهره گرفت.