برای دریافت قیمت نهایی و تخفیفات ویژه با کلیک روی دکمه ثبت درخواست فرم رو پر کن رو که کارشناسان ما باهات تماس بگیرن
ثبت درخواست

روش ساخت و نحوه ي توليد ميگرد

ميلگرد که نام ديگر آن آرماتور فولادي است جهت جبران مقاومت کششي پايين بتن در آن به کار مي رود. شکل ظاهري ميلگرد مانند سيم است و به منظور افزايش مقاوت بتن در انوع سازه هاي فلز به کار برده مي شود.در ادامه به معرفي انواع ميلگرد و نحوه توليد ميلگرد مي پردازيم.

مشاهده قيمت ميلگرد
تاريخچه بکاربردن ميلگرد در بتن:

براساس يک تکامل و پيشرفت در ساخت سازه ها در مقاومت بالا، مصرف فولاد در بتن به قرار زير مي باشد:

ميل لاآرمه مبوت در سال 1848 اولين سازه بتن تقويت شده با ميلگرد را به وجود آورد. او با استفاده از ميلگرد و بتن يک پارو به شکل مربع مستطيل ساخت .
انوع فولاد ميلگرد :

در مناطق گوناگون استانداردهاي مختلفي براي ساخت فولاد به کار برده مي شود. هر استانداردي که براي ساخت اين سازه ي فلزي مورد استفاده قرار مي گيرد خواص فيزيکي و مکانيکي منحصر به فردي را ارئه مي دهد که اين خواص براي کاربردهاي مشخص سازوکار متفاوتي دارند. يکي از باکيفيت ترين فولاد و ميلگرد که در کارخانه ذوب اهن اصفهان توليد مي شود از استانداردهاي روسي تبعيت مي کند.بارزترين تفاوت ميلگردها در مقاومت کششي و مقاومت تسليم مي شود. انواع ميلگرد در ايران به سه دسته تقسيم مي شود که در ادامه به توضيح کوتاه درباره ي اين ميلگردها مي پردازيم.

فولاد A- 1 : شکل ظاهري اين فولاد کاملا صاف بوده و مقاومت تسليم آن 2300 و مقاومت کششي3800 کيلوگرم بر سانتي متر مربع مي‌باشد.

فولاد A- 2 : اين نوع ميلگرد در دسته ي ميگرد اجدار قرار مي گيرد که مقاومت تسليم آن ???? و مقاومت کششي آن ???? کيلوگرم بر سانتي متر مربع است.

فولاد A- 3 :اين نوع ميلگرد نيز آجدار بوده با مقاومت تسليم ???? و مقاومت کششي ???? کيلوگرم بر سانتي متر مربع.

يکي ديگر از تفاوت هاي ميلگرد در قطر آن است. مطابق با استاندارد روسي در کارخانه ذوب اهن اصفهان از ميلگرد تا قطر4سانتي متر نيز در کارخانه توليد مي گردد. در ادامه به توضيح مختصري درباره ي نحوه ي توليدميلگرد مي پردازيم:
مواد اوليه ساخت انواع آهن الات:

مواد اوليه اي که در ساخت آهن آلات مورد استفاده مي گيرد به محصول نهايي بستگي دارد.از شمش هاي 3sp براي نورد تيرآهن– ناوداني و نبشي و از شمش هاي 5sp براي نورد ميلگرد استفاده مي کنند. تفاوت اين و شمش در آناليز آن است.

ابعاد شمش هاي فولادي نيز با يکديگر تفاوت دارند. اين ابعاد عمدتا به نوع طراحي، خطوط نورد و نوع کوره مرتبط مي شود.عمدتا اين شمش ها در ابعاد هاي 6000*150*150 يا 6000*125*125 مورد استفاده قرار مي گيرد. در صورت زياد بود طول شمش تا 12 متر کارخانه آن را به طول ي مورد نياز و مشخص برش مي دهند. اين برشکاري با توجه به ظرفيت کوره ي کارخانه ي انجامي ميگيرد. در ادامه توضيحات مربوط به نحوه ي توليد آورده شده است.
دستگاه هاي موجود در کارخانه:

دستگاه هاي موجود در کارخانه:

1- کوره پيشگرم : پخت شمش ها در آن انجام مي گيرد

2- رول هاي کوره : انتقال شمش جهت نورد به طرف رافينگ را انجام مي دهد.

3- رافينگ : جهت نورد و کاهش ابعاد شمش و افزايش طول آن مورد استفاده قرار ميگيرد.

4- رول هاي رافينگ : انتقال مواد به طرف استند از طريق اين وسيله انجام مي گيرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/zagrosah/domains/zagrosahan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/zagrosah/domains/zagrosahan.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427